Jalkis lämmittävä hoitovoide

Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä vaikutus virkistää väsyneet jalat. Aktiivisten aineisosien ansiosta voiteella on lihaskramppeja ja turvotusta ennaltaehkäisevä vaikutus. Voide pehmittää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, ja siksi voide soveltuukin käytettäväksi myös lasten kasvukipuihin. Suositellaan käytettäväksi diabeetikoille.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko 140 ml

25.90

Paino 0.144 kg (kilogramma)

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteen sisältämät eteeriset öljyt virkistävät jalkoja, ennaltaehkäisevät turvotusta ja elvyttävät pintaverenkiertoa. Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä ominaisuus lämmittää kylmiä jalkoja ja toimii lihaksia rentouttaen hieronnassa. Voidepohjana tuotteessa on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät

Ominaisuudet:

kosteuttava, virkistävä, hoitava, lämmittävä, pintaverenkiertoa virkistävä

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.

Inci:

Petrolatum, Camphor, Alcohol, Lavandula angustifolia oil, Eucalyptus globulus leaf/Twig oil, linalool, T-butyl alcohol, Limonene, Geraniol

Aktiiviset ainesosat

Laventeliöljy

lihasjännityksiin – Ihottumiin – rauhoittaa – palovammoihin – kuukautiskipuihin

Pienessä määrässä laventelin eteeristä öljyä on tiivistyneenä kaikki kasvin hyvät ominaisuudet ja tuoksu. Laventelilla on tutkitusti useita hyötyjä terveydelle, ja sen terveysvaikutukset tunnetaan jo antiikin ajoista asti. Sillä on tehokas rauhoittava vaikutus, se tasapainottaa ailahtelevaa mieltä, rauhoittaa stressissä ja auttaa unettomuudessa. Laventeliöljy laukaisee lihasjännityksiä ja lievittää kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa. Sillä on antiseptisiä vaikutuksia, jotka auttavat desinfioimaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Laventeliöljyä käytetään psoriaksen ja ihottumien hoidossa. Se vähentää tehokkaasti ihon tulehdusta ja kutinaa.

Eukalyptusöljy

lihasjännityksiin – piristävä – rentouttava

Australiasta lähtöisin oleva eukalyptus on aboriginaalien perinteinen lääkintäkasvi. Lääketieteessä eukalyptusöljyjä käytetään sen antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien vuoksi. Eukalyptuksessa on miellyttävä ja virkistävä tuoksu. Se vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa, sekä auttaa poistamaan lihasjännitystä ja tulehdusta.

Kamferi

verenkiertoa vilkastuttava – virkistävä – kipua lievittävä – rentouttava

Kamferia saadaan luonnossa kasvavasta kamferipuusta sekä muista laakerikasveihin kuuluvista puista. Kamferitippoja on käytetty kautta aikojen virkistämään sydämen toimintaa. Ulkoisesti käytettynä kamferi lämmittää, auttaa lihaskipuihin, virkistää verenkiertoa sekä rentouttaa lihaksia.

Asiakaspalautetta

Diabeetikon jalat kiittää! Iho on parantunut ja aivan kuin verenkiertokin olisi parantunut. Kovettumat on lähtenyt pois.

-Taisto, Kangasniemi

Pitkäaikaisessa ja säännöllisessä käytössä ihon pinta on elastinen. Verenkierto virkistyy, tuntuu lämpimältä. Palauttaa ihon elämään. Diabeetikon jalat kiittää.

-Juha, Simo

Jalkis on toiminut meidän tyttären kasvukipujen hoitoon loistavasti! Tytär on kokenut voiteen niin hyvänä, että aina itse hoitaa jalkojen rasvaamisen iltaisin. Voidepurkin kansi on myös todella helppo sulkea ja avata. Suosittelen!

-Noora, Hattula