Jalkis tuoksuton jalkavoide

Ihoa hoitava ja ravitseva voide. Pehmentää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi hyvin voivat ja silkkisen pehmeät jalat. Voide on ihanteellinen myös kynsinauhojen ja käsien hoidossa. Voide on tuoksuton, suositellaan tuoksuyliherkille.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 140 ml

25.90

Paino 0.150 kg (kilogramma)

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa, halkeillutta ihoa. Voiteen sisältämä manteliöljy hellii ihoasi ja saa sen tuntumaan silkin pehmeältä. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju- väri, tai säilöntäaineita. Voidepohjana tuotteessa on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

 

Ihotyyppi:

herkkä iho, kuiva iho, halkeilevat kantapäät, ihottumat

 

Ominaisuudet:

kosteuttava, rauhoittava, hoitava

 

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin, tai ihon kuntoa ylläpitävästi kahdesta kolmeen kertaan viikossa.

 

Inci:

petrolatum, prunus dulcis

Aktiiviset ainesosat

Manteliöljy

pehmittävä – hoitava – rauhoittava – ihon sävyä tasoittava – kosteuttava

Länsi-Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa kasvavasta mantelipuusta on kautta historian uutettu manteliöljyä ihon hoitotarpeisiin ja kivun lievittämiseen. Mantelin kosteutta sitova ja ihoa tukkimaton koostumus tekee siitä ihanteellisen ainesosan ihonhoitotuotteisiin.