Jalkis viilentävä jalkavoide

Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä vaikutus virkistää väsyneet jalat. Voide pehmittää kovettumat tehokkaasti, ennaltaehkäisten niiden muodostumista. Aktiivisten ainesosien vaikutuksesta voide ennaltaehkäisee turvotusta ja rentouttaa kipeytyneitä lihaksia. Voide soveltuukin erinomaisesti hierontavoiteeksi. Suositellaan käytettäväksi urheilijoille.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 140 ml

28.90

Paino 0.144 kg (kilogramma)

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteen sisältämät eteeriset öljyt viilentävät, virkistävät ja ennaltaehkäisevät turvotusta, lihaksistoa rentouttaen. Voidepohjana tuotteessa on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät

Ominaisuudet:

kosteuttava, virkistävä, hoitava, viilentävä, pintaverenkiertoa virkistävä

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.

Inci:

Petrolatum, Camphor, Alcohol, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus leaf/Twig oil, Piper nigrum fruit oil, T-butyl alcohol, Limonene

Aktiiviset ainesosat

Mustapippuriöljy

kipua lievittävä – rentouttava – palauttava

Aasiasta lähtöisin oleva mustapippuri on kuulunut vuosituhansia intialaiseen ruokakulttuuriin. Tutkimuksissa mustapippuriin on yhdistetty useita terveyshyötyjä. Mustapippuriöljy lämmittää lihaksia ennen urheilusuorituksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa lihasten palautumista.

Eukalyptusöljy

lihasjännityksiin – piristävä – rentouttava

Australiasta lähtöisin oleva eukalyptus on aboriginaalien perinteinen lääkintäkasvi. Lääketieteessä eukalyptusöljyjä käytetään sen antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien vuoksi. Eukalyptuksessa on miellyttävä ja virkistävä tuoksu. Se vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa, sekä auttaa poistamaan lihasjännitystä ja tulehdusta.

Piparminttu

rauhoittava-kipua lievittävä-rentouttava

Piparminttua on lääketieteessä käytetty jo tuhansia vuosia. Aromaattista piparminttua on viljelty vuosituhansia Kiinassa ja Japanissa. Piparminttua on perinteisesti pidetty mielentilaa rauhoittavana ja virkistävänä yrttinä. Piparminttu on raikas, viilentävä ja hengitysteitä avaava tuoksu. Sitä käytetään myös pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, kuukautiskramppeihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen. Piparminttu virkistää verenkiertoa.

Kamferi

verenkiertoa vilkastuttava – virkistävä – kipua lievittävä – rentouttava

Kamferia saadaan luonnossa kasvavasta kamferipuusta sekä muista laakerikasveihin kuuluvista puista. Kamferitippoja on käytetty kautta aikojen virkistämään sydämen toimintaa. Ulkoisesti käytettynä kamferi lämmittää, rentouttaa, lievittää lihaskipuja ja virkistää verenkiertoa.