Kipux hierontaöljy

Kipux on ihanteellinen lihaksia rentouttava hierontaöljy. Hierontaöljy sisältää puhtaita eteerisiä luonnonöljyjä, jotka laukaisevat lihasjännityksiä ja lievittävät kipua. Rentouttavien ominaisuuksiensa ansiosta Kipux nostaa sinut arjen yläpuolelle ja saa kehosi voimaan hyvin. Ihoa kosteuttava ja ihoa hellivä vaikutus. Soveltuu käytettäväksi koko keholle. Suositellaan erityisesti urheilijoille sekä ammattihierojille.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 250 ml

18.90

Paino 0.268 kg (kilogramma)

Kuvaus

Kipux hierontaöljyssä yhdistyy kehoa hoitava ja rentouttava vaikutus. Öljypohjana tuotteessa toimii kylpäpuristettu rypsiöljy. Tämä öljy sopii erinomaisesti herkälle iholle. Se kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tehovaikuttimena Kipux-öljyssä toimii kataja-, piparminttu-, mustapippuri- sekä inkivääriöljyt. Katajan tiedetään tukevan lymfajärjestelmän toimintaa eli edistävän kehon nesteiden virtaamista. Lisäksi se poistaa tehokkaasti elimistöstä kuona-aineita, helpottaa lihasten ja nivelten kolotusta sekä tuo tuoksullaan puhtauden ja rentoutuksen käyttäjälleen. Piparminttuöljyn tiedetään vilkastuttavan miellyttävästi verenkiertoa. Piparmintulla on antiseptisia ja kramppeja ehkäiseviä vaikutuksia. Piparminttu jättää iholle ihanan raikkaan tunteen. Ihana mustapippuriöljy energisoi kehoa, vaikuttaa lämmittävästi ja vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa sekä nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista. Inkivääriöljyn tiedetään jo vuosisatojen ajan hoitaneen ihmisten monenlaisia sairauksia. Inkivääri helpottaa nivelsairauksien tuottamia kipua ja tulehdusta tehokkaasti.

Ihotyyppi:

Kuiva iho

Ominaisuudet:

Lihaksia rentouttava, kipua lievittävä, lihasjännitystä laukaiseva, rentouttava

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen tuotetta voi käyttää kerran tai useita kertoja päivässä koko keholle. Kipux hierontaöljyllä voit hoitaa kehoa hartioista jalkapohjiin asti.

Inci:

Brassica campestris seed oil, Juniperus communis fruit oil, Mentha piperita oil, Piper nigrum fruit oil, Zingiber officinale root oil, Limonene, Geranioil

Aktiiviset ainesosat

Katajaöljy

nestekiertoa edistävä-virkistävä-puhdistava-kipua helpottava

Katajaöljyä saadaan sypressiperheen pensaista tai puista. Öljy tuotetaan pääasiassa kasvin marjoista ja neuloista. Ihana katajaöljy luo tuoksullaan ympäristöön puhdistavan, rentouttavan ja virkistävän ilmapiirin. Katajaöljy tehostaa lymfakiertoa eli se saa elimistön nesteet virtaamaan vapaasti ja näin parantaa kehon toimintaa. Lisäksi se tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja näin puhdistaa kehoa. Kehoa hellivä kataöljy lievittää lihasten ja nivelten kolotuksia ja sitä käytetäänkin reuma-, kihti- ja iskiaskipujen hoitoon.

Piparminttu

rauhoittava-kipua lievittävä-rentouttava

Piparminttua on lääketieteessä käytetty jo tuhansia vuosia. Aromaattista piparminttua on viljelty vuosituhansia Kiinassa ja Japanissa. Piparminttua on perinteisesti pidetty mielentilaa rauhoittavana ja virkistävänä yrttinä. Piparminttu on raikas, viilentävä ja hengitysteitä avaava tuoksu. Sitä käytetään myös pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, kuukautiskramppeihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen. Piparminttu virkistää verenkiertoa.

Mustapippuriöljy

energisoiva-lämmittävä-verenkiertoa vilkastuttava-kipua lievittävä-vahvistava

Mustapippuri on kuulunut vuositahansia intialaiseen ruokakulttuuriin. Keskiajalla sen useat terveyshyödyt myös huomattiin. Sen tiedetään olevan tulehduksia hillitsevää. Lämmittävä mustapippuriöljy vilkastuttaa verenkiertoa ja stimuloi hermoston toimintaa. Tämä ihmeellinen pieni pippuri auttaa myös seksuaaliseen haluttomuuteen. Mustapippuri lievittää ahdistuneisuutta ja vähentää stressiä. Siksi se onkin erinomainen aine hierontaöljyssä, jonka tarkoitus on saada ihminen rentoutumaan ja voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Mustapippuriöljy on myös tehokas reumakipujen ja erilaisten särkyjen lievittäjä. Lisäksi se vahvistaa lihaksia ennen urheilusuoritusta ja nopeuttaa palautumista.

Inkivääriöljy

kipua lievittävä-tulehdusta hillitsevä-immuniteettiä vahvistettava-verenkiertoa elvyttävä

Inkivääriöljyä saadaan luonnosta. Inkivääri on loistava mauste, mutta myös antioksidanttinen aine jolla on tulehduksia torjuva vaikutus. Inkiväärillä on todettu myönteisiä vaikutuksia nivelrikkopotilaiden kokeman kivun ja jäykkyyden hoidossa tulehduskipulääkkeiden tavoin.

Asiakaspalautetta

Arjen pelastus. Käytän tuotetta tarpeen mukaan erilaisiin lihasten kipu/jännitystiloihin. Luottotuote jalkoihin. Kipu häviää välittömästi ja jalat tuntuu ihanan kevyiltä! Plussana pehmeä ja hoidettu iho.

– Suvi, Kangasniemi