Nixi inkiväärihoitovoide

Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide tehoaa särkeville lihaksille, nivelille ja reumakipuihin. Paikallisesti käytettynä inkivääristä saadaan hyöty ilman vatsan ärsytystä. Voide soveltuu käytettäväksi koko keholle hartioista varpaisiin asti. Inkiväärivoide tukee ja tehostaa pintaverenkiertoa, joka rentouttaa kehoa. Suositellaan urheilijoille sekä hierontaan.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 140 ml

35.90

Paino 0.150 kg (kilogramma)

Kuvaus

Voiteen tehovaikuttimena toimii kaksi ihmeellistä ainetta; inkivääriöljy ja MSM. Inkivääriöljy, jonka tiedetään jo vuosisatojen ajan hoitaneen ihmisten monenlaisia sairauksia. Inkivääri helpottaa nivelsairauksien tuottamia kipuja ja erilaisista vammoista syntyneitä tulehduksia. Inkiväärin tiedetään vähentävän kipua ja tulehdusta tehokkaasti. Voiteen toinen vaikuttava aine on MSM. MSM on luonnollinen rikkiyhdiste, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. Se edistää kehossa kollageenien muodostumista ja tukee ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa. Nixi-inkivääri voide on ainutlaatuisella tavalla kehon luonnollista toimintakykyä tukeva hoitovoide. Nixi-inkiväärivoiteessa voidepohja on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ominaisuudet:

hoitava, tulehdusta vähentävä, kipua lievittävä, pintaverenkiertoa virkistävä.

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen tuotetta voi käyttää kerran tai useita kertoja päivässä. Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Inci:

Petrolatum, Camphor, Dimethyl sulfone, Alcohol, Zingiber officinale root oil, T-butyl alcohol, Geraniol, Limonene

Aktiiviset ainesosat

Inkivääriöljy

kipua lievittävä – tulehdusta hillitsevä – immuniteettia vahvistava – verenkiertoa elvyttävä

Inkivääriöljyä saadaan luonnosta. Inkivääri on loistava mauste, mutta myös antioksidanttinen aine jolla on tulehduksia torjuva vaikutus. Inkiväärillä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia nivelrikkopotilaiden kokeman kivun ja jäykkyyden hoidossa tulehduskipulääkkeiden tavoin.

Kamferi

verenkiertoa vilkastuttava – virkistävä – kipua lievittävä – rentouttava

Kamferia saadaan luonnossa kasvavasta kamferipuusta sekä muista laakerikasveihin kuuluvista puista. Kamferitippoja on käytetty kautta aikojen virkistämään sydämen toimintaa. Ulkoisesti käytettynä kamferi lämmittää, auttaa lihaskipuihin, virkistää verenkiertoa sekä rentouttaa lihaksia.

MSM

reumakipuihin – nivelkipuihin- vahvistava – elimistön normaali toimintaa tukeva

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnollinen rikkiyhdiste, jota löytyy ihmisen ja eläinten kehosta sekä monista ruoista ja juomista. Ihmisen elimistössä rikki on neljänneksi yleisin mineraali. Ihmisen elimistössä se toimii entsyymeissä ja vahvistaa monien proteiinien rakennetta. MSM tukee erittäin hyvin urheilijan kehoa. Sillä on lihasarkuutta lievittävä ja lihasvammojen parantumista nopeuttava vaikutus. Rikistä tiedetään olevan apua reumaan, nivelrikkoon ja erilaisiin elimistön kiputiloihin ja tulehdussairauksiin.

Asiakaspalautetta

Ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen tämä jäi vakituiseen käyttöön. Laitan voidetta iltaisin polviin ja ranteisiin. Nivelkivut pysyvät poissa.

– Suvi, Kangasniemi

Nixi inkiväärivoide on todellinen löytö. On auttanut pitkään vaivanneeseen jännetuppitulehdukseen.

– Tapio, Parola

Uskomaton tuote! Kokeilu kannatti. Nivelrikkoon sain apua. Polvet kiittää.

– Kristiina K, Turku