S.S. voide

Tehokas antseptinen ja tulehduksia hillitsevä hoitovoide koko perheelle. Aktiiviset aineisosat auttavat kynsisieneen, ihon sieni-infektioihin, syyliin sekä ontelosyyliin. Säännöllinen käyttö pehmentää tehokkaasti känsät. Voidetta voit käyttää halkeileville kynsille ja kynsinauhoille. Kynnet vahvistuvat ja silottuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 50 ja 140 ml

25.9042.90

Paino kg (kilogramma)

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa ihoa. Voiteessa tehovaikuttimena on teepuuöljy, jolla on parantava vaikutus ihotulehduksiin, sekä jalka- ja kynsisieniin. Lisäksi teepuuöljyllä on immuunipuolustusta kohottavia, sekä antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Voiteessa vaikuttaa myös tinjamiöljy, joka puolestaan desinfioi ihoa ja auttaa sieniin ja puree moniin antibiooteille vastustuskykyisiin bakteereihin. Tinjamiöljy rentouttaa lihaksia ja virkistää pintaverenkiertoa. Voiteen sisältämä sitruunaöljy puolestaan hoitaa erilaisia ihottumia ja rauhoittaa ihoa. Tämä erinomaisen tehokas S.S. voide soveltuu koko perheen iho-ongelmien hoitoon! Koko perheen käyttöön soveltuvassa S.S. voiteessa voidepohjana on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

sieni-infektiot, atooppinen iho, psorias-ihottuma, kutiseva iho, haavat, hautumat, halkeilevat kynnet

Ominaisuudet:

hoitava, tulehdusta vähentävä, antiseptinen

Käyttöohje:

Pese ja kuivaa hoidettava iho alue huolellisesti. Levitä S.S. voidetta hoidettavalle alueelle kaksi kertaa päivässä tai useammin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä alussa useammin ja jatka sitten säännöllisesti käyttöä. Tällöin ehkäiset sieni-infektioiden leviämistä ja uusiutumista. Voide on erittäin riittoisaa eikä ärsytä ihoa hoidettavan alueen ympärillä.

Inci:

Lanolin, Cera alba, Limonene, Thymus vulgaris oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cupressus sempervirens oil, Citrus limon flower/Leaf/Stem oil, Linalool, Citral

Aktiiviset ainesosat

Tinjamiöljy

ihoa desinfioiva – sieniin tehoava – verenkiertoa edistävä

Timjamin ominaisuudet on tunnettu jo muinaisista ajoista. Sen tiedetään parantavan elimistön verenkiertoa. Antibakteerinen tinjamiöljy tehoaa ihotulehduksiin, sieniin, sekä joihinkin antibiooteillekin vastustuskykyisiin bakteereihin. Tinjamiöljy on tehokas hoito ihon tulehduksia, epäpuhtauksia, rasvaista ihoa sekä aknea vastaan.

Teepuuöljy

antiseptinen – rauhoittava – mielialaa kohottava

Miellyttävän tuoksuinen teepuuöljy on peräisin australialaisesta puulajista, ja sen parantavat vaikutukset on tunnettu jo pitkään. Puusta saatavaa öljyä on käytetty ihotulehdusten, jalka- ja kynsisienien hoitoon sekä hyönteisten pistoihin.

Sitruunaöljy

rauhoittava – verenkiertoa kiihdyttävä – hoitava

Sitruunaöljy on monipuolinen ja kehoa hellivä tehoaine. Se vähentää turvotusta, sekä virkistää ja kirkastaa ihoa. Sitruunaöljyllä on myös verenkiertoa virkistävä vaikutus. Antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi se tehoaa erinomaisesti erilaisiin iho-infektioihin, ja vaikuttaa bakteereja tuhoavasti. Sitruunaöljyn tiedetään myös kohottavan mielialaa ja parantavan kehon luonnollista immuunijärjestelmää.

Sypressiöljy

hoitava – puhdistava – rentouttava

Sypressin eteerinen öljy höyrytislataan puun neulasista ja pienistä oksista. Eteerinen sypressiöljy oli muinaisten sivilisaatioiden arvostama lääke. Se hoitaa, puhdistaa, lievittää stressiä ja rentouttaa. Ihonhoidossa sypressi sopii rasvaiselle ja vaurioituneelle iholle. Verenkieroa kiihdyttävänä se virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää hikoilua.

Asiakaspalautetta

Laajoilla ihoalueilla oli sieni-infektio useiden vuosien ajan. Olen saanut kaikki ihoalueet terveeksi S.S voiteella.

– Mikko, Joroinen